LogoTrans

Beste bezoeker, mijn praktijk is gesloten van 31 augustus t/m 16 oktober. Excuses voor het ongemak. Heeft u toch dringend behoefte aan een behandeling, neem dan contact met mij op zodat ik kan kijken of een huisbezoek mogelijk is. 

 

"Van Top tot Teen in Balans" is een praktijk in Rijen voor voetreflextherapie, waar u vriendelijk en persoonlijk wordt behandeld. Een voetreflexmassage is ontspannend en zal u beter in balans brengen. 

Wie ben ik

Jacqueline van Hemert

Mijn naam is Jacqueline van Hemert-Boyer, ik ben in juni 2009 afgestudeerd als (geaccrediteerd bij de FAGT) voetreflexzone-therapeut, bij Sonneveld opleidingen te Zaltbommel en ben daarna mijn praktijk “Van Top Tot Teen in Balans” gestart. Tevens ben ik werkzaam geweest als neurochirurgisch verpleegkundige. Door mijn verpleegkundige opleiding beheers ik ook de volledige medische basiskennis (MKB)

Ik heb altijd interesse gehad in additieve geneeswijzen en zie dit ook als een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde. Ook heb ik diverse workshops gevolgd, waaronder ADHD  en dyslexie en Chinese Reflexologie.

Om mijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn zal ik bijscholingen en workshops blijven volgen. Omdat ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging FAGT worden mijn behandelingen in veel gevallen door uw zorgverzekering vergoed.